Bemutatkozás

Üdvözöllek az oldalon!

Van itt néhány infó rólam, amik nem tudom mennyire lényegesek, de ha valamit kell mondjak magamról ismeretlenül, röviden, akkor ezek azok.

Nagyváradon születtem, Kolozsváron jártam egyetemre, lelkészként szolgáltam, családgondozónak álltam, majd szerhasználó tinédzser fiúkkal dolgoztam évekig egy bentlakásos otthonban. Jelenleg a Feldmár Intézet ügyevezetője vagyok és az itt bemutatott magánpraxisban tevékenykedem - 18 éve foglalkozom hivatásszerűen emberekkel.

Tanultam ezt-azt: teológiát (MA), mentálhigiénét, pszichológiát (MA). Lehet pontosabb azt mondanom, hogy részt vettem és abszolváltam a fenti képzéseket. Amit tanultam az inkább gyakorlati és az elmúlt évek summája.

Szerteágazó tapasztalataim higgadtságra tanítottak. Tudom, hogy nem kell mindig megijedni, ha dörög és villámlik és hogy nem az a bátor, aki nem fél. Tudom, hogy fontos megválogatni a barátainkat és berendezni a környezetünket; hogy fontos megválogatni a szavainkat, mert azokkal rendezzük be az életünket és a kapcsolatainkat.

Évek óta a Tévelygőkért Alapítvány és a Feldmár Intézet önkéntese vagyok. Fontos számomra ez a kapcsolat, legfőképp a légkör és az attitűd, amit ott tapasztalok. Az ítélkezésmentes levegőt szívva érzem, ahogy magam is szabadabban lélegzem.

Szeretlek, de nem engedem, hogy bánts! - életem egyik meghatározó mondata. Sokszor elvárják azok akiket szeretsz, hogy ennek árnyékában akár bánthassanak, meg is bánthassanak. Ha megvéded magad, a szereteted van megkérdőjelezve. Rendkívül izgalmas számomra, hogy miként védjem meg magam úgy, hogy ne bántsak mást, hogy hogyan kerüljek úgy kapcsolatba a másikkal, hogy közben ne sérüljünk meg.

Feldmár András. Köszönöm, hogy megismerhettelek, hogy bátorítottál és támogattál utamon.

Ha magamat egy etikai értékrend-tengelyre kellene állítanom, az a következő lenne: Szókratész - Arisztotelész - Sziddhárta - Jézus - Gandhi - Winnicott - Rogers - Laing - Feldmár

Személyes érdeklődési köröm a férfi-csoportok és a maszkulinitás a XXI. században.

A hozzám fordulók ítélkezésmentes környezetben kioktatás, diagnosztizálás és címkézés nélkül tárhatják fel problémáikat és kereshetnek kiutat életük labirintusából.

Tóth László mentálhigiénés szakember

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: