Sára kérdése

Szia!
Szerinted miért van az, ha szorongok egy vizsga miatt és tudom, hogy tanulnom kéne, hogy sikerüljön, mégis képtelen vagyok belefogni a tanulásba. Helyette eszek, nem is eszem, zabálok, sokat, szénhidrátot, amíg belém fér. Borzalom ezzel élni. Mit tegyek? Segíts kérlek!

Laci válasza:

Amit mondasz, az ez: tudom mit kell csinálni, de nem teszem. Inkább mást csinálok, mint amit kellene. Utána szenvedek, mert nem azt tettem, amit kellett volna. Kicsit sok itt a kell... Vagyis: szabotálom a sikeremet.

Mivel nem ismerjük egymást, elhamarkodott lenne bármit is írnom/mondanom. Régen a BRAVO újság egyik rovatában megmondták a tutit, szerintem jobb, ha beszélgetünk - talán jó társaságban rájössz, hogy mi gátol. Lehet a célok nem a te céljaid?

Ami még eszembe jut: a vizsga egy teljesítmény - a teljesítménynek sokszor köze van az apához. Ez elől a táplálékhoz, az anyához menekülsz. Nem tudom ennek van-e köze ahhoz, amit te átélsz/átéltél.

Ha nincs, akkor dobd a kukába!

Szeretettel,
Laci

Te is kérdezni szeretnél? Bátorság!

Ha kérdezni szeretnél, nem kell mást tenned, csak kitölteni az alábbi mezőket, majd elküldeni nekem.

Hogyan szólíthatlak? E-mail címed: Mi a kérdésed?

Elfogadom az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót.

Tudomásul veszem és beleegyezek, hogy a kérdésem és az arra adott válasz megváltoztatott adatokkal közlésre kerüljön a honlapon.

Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: