Trauma workshop

2017. április 28.

"Amikor az orrodat beledörgölték a tehetetlenségedbe, például apád megvert vagy megerőszakolt, egy rokon vagy idegen bántott, molesztált, az iskolában nyilvánosan megszégyenítettek, ezek a pillanatok mind dermedten ülnek a lélek közepében és mérgezik a jelent. Ezen a workshopon igyekszünk minél több ilyen megfagyott terrorizált pillanatot kiolvasztani, hogy együtt kiszabadulhassunk a múlt csapdájából. Fontos, hogy visszamenjünk azokhoz az élményekhez, amelyeket soha nem tudtunk megemészteni, feldolgozni meggyászolni, más emberekkel megbeszélni, részben, mert észre sem akartuk venni, hogy minden lehetett volna másként. Attól félünk, hogy újra meg fog történni az, ami történt, a traumatizált ember attól fél, hogy újra traumatizálva lesz. Ez a félelem nem engedi, hogy az életét asszertíven és hatékonyan élhesse." (FA)

Ha a szégyen falai között vagy magánzárkában, hidd el, hogy annak, aki odazárt nem érdeke, hogy kiszabadulj. Biztonságos környezetben, jó társaságban megrepesztjük a titok szorítását, hogy újra friss, szabad levegőt kapjunk.

A műhelyt én irányítom, viszont nem a klasszikus értelemben vezetem, ugyanis nem használok módszereket, nem dolgozom manuálokkal. A csoportnak nincs általam előre meghatározott célja és nem lehet sikeres, vagy sikertelen. A hatalmat a résztvevők kezébe adom, hogy küzdjenek magukért, a saját megfogalmazott céljaikért - azért, hogy jól érezzék magukat és számukra értékes legyen az együtt töltött idő.

A workshop mindkét nap 10 órakor kezdődik és 16 óráig tart.

A JELENTKEZÉSHEZ kérjük, az alábbi űrlapot töltsd ki:
https://goo.gl/forms/MfWaVRuJ9DxXVLkB3

Jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik igazolttá:
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=143081

A csoport résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés szükséges. Túljelentkezés esetén igyekszünk az adott féléven belül újabb csoportot indítani, ugyanazzal a tematikával és vezetővel. Aluljelentkezés esetén a csoport elmarad. A változásról és az új időpontról legalább 48 órával korábban értesítést küldünk a jelentkezőknek. A befizetett jelentkezési díjat a résztvevő kérésének megfelelően visszautaljuk, vagy másik, a jelentkező által kiválasztott csoportra helyezzük át.

A Facebook-os eseményt az alábbi linkre kattintva találod:
https://www.facebook.com/events/193575704489350/

További aktualitások:

További aktualitások »

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: