Vasjankó - második évad

2018. szeptember 14.

“Nem lenne végre ideje felszámolnunk a macsó etikát? … Hová jutottunk ennyi évezred alatt? Még mindig furkósbottal kell agyonvernünk egymást? Egy másik férfival csak úgy teremthetek kapcsolatot, ha birokra kelek vele? Egy nőt el kell csábítanom - csak azért mert nő? Más szintű kapcsolat nem létezik? … Én nem akarom azzal tölteni az életem, hogy James Deant vagy Marlon Brandót majmolom.”
/John Lennon, 1980/

Az első év nagyszerű találkozásai után indul a második évad!


Szerintem a férfiaknak kifejezetten hasznos más férfiak társaságában lenni, ha a közeg elfogadó és nyílt. Jó megismerni egymást és ránézni arra, hogy sokfélék vagyunk, ugyanolyan joggal létezünk és van bennünk valami tagadhatatlanul közös, ami meghatároz bennünket.

A Vasjankó egy férficsoport - egy férfi fórum, ahol egymással ismerkedünk. Itt van az aranyhajú királyfi a meséből, itt van a szőrös óriás, itt van az öreg király… itt van Tyler Durden, James Dean, itt van Mr. Bean, itt van Cooper ügynök és ki tudja ki mindenki...

Férficsoport? Férficsoport!
Felmerülhet a kérdés: mit csinálunk együtt? Ismerkedünk, beszélgetünk; próbálunk bizalmat adni egymásnak. Azért vagyunk együtt, mert élvezzük az együttlétet, élvezzük a közösséget, az elfogadást és a témákat, amiket hozunk. Élvezzük a szabadságot, amit a csoporton keresztül egymásnak adunk. Sokszor nehéz témákat feszegetünk, fájdalmas helyzetekre nézünk rá, előfordul, hogy sírunk és az is, hogy nevetünk.

A Vasjankó egy férficsoport - ami nem tesz férfivá, de nem is kérdőjelezi meg a férfiasságod.

A csoport vezetője egy résztvevő szemével:
“Laci szerintem tökéletesen eltalálja a mértéket, csak annyit ,,nyeseget", vezet minket, amennyi feltétlen szükséges. Értőn hallgat és elgondolkodtató meglátásai vannak. Szerintem nem tréner és nem is ,,vezető" inkább moderátor. Ha ennél több akarna lenni, nem hiszem, hogy járnék.”

Tóth László, mentálhigiénés szakember, teológus. Az általa összehívott csoportokat nem vezeti, nem használ módszereket, nem dolgozik manuálokkal. A csoportnak nincs általa meghatározott célja és nem lehet sikeres, vagy sikertelen. A hatalmat a résztvevők kezébe adja, hogy küzdjenek magukért, a saját megfogalmazott céljaikért - azért, hogy jól érezzék magukat és számukra értékes legyen az együtt töltött idő.

Felmerülő kérdéseiddel keress bátran a következő e-mail címen:
tothlaszlo@mentalconsulting.hu
web: www.mentalconsulting.hu

A csoport nyitott, bármikor lehet csatlakozni, akár csak egy alkalomra is!

Létszám maximum: 15 fő
Időpontok: minden hónapban egyszer, csütörtöki napokon), 18-21ó
Első félév időpontjai*: okt. 18., nov. 15., dec. 13., jan 17.
Egy alkalom ára: 6.000 forint
Bérlet 4 alkalom: 20.000 forint (4.000 forint kedvezmény)

Jegyek az alábbi linken kaphatóak:
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=143099

Valamint a Ticketportal jegyirodákban országszerte:
https://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1

A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség!

*Az időpontok változtatásának jogát fenntartjuk, a résztvevőket ez esetben legalább két héttel az esemény előtt értesítjük.

Szeretettel várlak,
Tóth László

További aktualitások:

További aktualitások »

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: