VASJANKÓ III - A Jankók harca

2019. augusztus 29.

Vannak férficsoportok és van A Vasjankó!

Hogy miben más ez a többi csoporttól? Ennek a csoportnak nincs tematikája, nincs howto-ja, nem egy képzés, nem egy férfivátevő műhely. Akkor rendben, hogy ez nem - de mi igen? Mit csinálunk? Egy homogén férfiakból álló csoport. Beszélgetünk egymással egymásról, a nehézségeinkről, a fájdalmainkról, az itt és mostról. Néha csinálunk valamit együtt. Ami biztos, hogy 3 órán keresztül tart - a többi rajtatok múlik… szabadok vagyunk és előttünk az élet.

Két év summája, hogy a Vasjankó csoport sokszor jobban érdekli a nőket, mint a férfiakat: beszélgetés a nlcafé újságírójával.
{KÉP1}


A második évad utolsó csoportja forradalmira sikerült. Sokan beleadtak apait-anyait, hogy képviseljék magukat, az érzéseiket, a vágyaikat. Hoztátok a témáitokat és harcoltatok magatokért. Ezért gondoltam, hogy a harmadik évadnak a Jankók Harca alcímet adom és mindenkit arra buzdítok majd,  aki eljön ezekre az alkalmakra, hogy harcoljon magáért, a vágyaiért, azért, hogy kimondhassa a gondolatait szabadon és őszintén; hogy megjelenhessen abban a térben, amit létrehozunk és hogy meríthessen a közösségből.

A csoportot Tóth László facilitálja - mentálhigiénés szakember. Az általa összehívott csoportokat nem vezeti, nem használ módszereket, nem dolgozik manuálokkal. A csoportnak nincs általa meghatározott célja és nem lehet sikeres, vagy sikertelen. A hatalmat a résztvevők kezébe adja, hogy küzdjenek magukért, a saját megfogalmazott céljaikért - azért, hogy jól érezzék magukat és számukra értékes legyen az együtt töltött idő.

Felmerülő kérdéseiddel keresd bátran a következő e-mail címen:
tothlaszlo@mentalconsulting.hu
web: www.mentalconsulting.hu

IDŐPONTOK (havonta 1x csütörtök este 18-21 óra): szept. 19., okt. 17., nov 21., dec. 19.

A csoport zárt csoportként működik, a bérlet ára 22.000 ft (5.500 ft/alkalom).*

Jegyek a Ticketportal online felületén valamint a Ticketportal jegyirodákban kaphatóak:
https://www.ticketportal.hu/event/Vasjanko-Csoport

Helyszín: Feldmár Intézet Közhasznú Nonprofit Kft. 1146. Budapest Hermina út 35. 15. kapucsengő

*A csoport résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni az eseményen (például lemondás esetén), a befizetett díj a szervezőt illeti.

További aktualitások:

További aktualitások »

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: