Barlanglakók - online csoport

2020. március 27.

Most, amikor olyan kihívásokkal kell szembenéznünk, amelyekre nem volt mikor felkészüljünk és nem volt ki felkészítsen bennünket - hatványozottan fontos, hogy ne szigetelődjünk el - ne maradjunk egyedül félelmeinkkel, nehézségeinkkel - de persze örömeinkkel sem.

Ha az elmúlt hetekben-napokban Te is visszavonultan élsz - bár lehet a szeretteiddel töltöd most a legtöbb időt mégis - a kapcsolati tered beszűkült. Mentálisan próbára teszi az embert ez az állapot, megcsappan a kommunikációja a környezettel, kevesebb inger éri, mindeközben a külvilág részéről bizonytalanságot és/vagy félelmet keltő üzenetek érkeznek. Rájöhetünk, hogy nincsenek többé felnőttek, akik jobban tudnák, mint mi, hogy mi történik a világban - senki nem tud semmit!

Ebben az állapotban hívlak - gyere és csatlakozz ehhez az online csoporthoz, akikkel hetente találkozunk az online térben, hogy beszélgessünk, ismerkedjünk megosszuk egymással ezt az élethelyzetet.
A csoport zárt,  kislétszámú (6) és kódolva van benne a remény, mert akik ezt elkezdjük, megfogadjuk egymásnak, hogy amikor ennek az egésznek vége, élőben is találkozunk és örülünk az életnek!

Várlak szeretettel!
Tóth László
mentálhigiénés szakember
www.mentalconsulting.huA csoport hetente egyszer beszélget Zoom-on keresztül - hat héten keresztül (2020.03.31. - 2020.05.05.), keddenként 17-19 óra között. Közben egy zárt facebook-csoportot is létrehozunk, ahol tarthatjuk egymással a kapcsolatot.

Jegyet a ticketportal rendszerén keresztül, az alábbi linken tudtok vásárolni:

https://www.ticketportal.hu/event/Barlanglakok-online-csoport

Kezdés: 2020. március 31. 17. óra

További aktualitások:

További aktualitások »

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: