Vasjankó - Személyesen

2020. augusztus 3.

Mi a LEGNAGYOBB kérdés egy csoporttal kapcsolatban Korona idején, a második hullám árnyékában?


Lehet az, hogy beüt a ménykű és nem találkozhatunk személyesen. Már megint minden online lesz, már megint ülhetünk otthon, nyomhatjuk a konyhából a home office-t, a meetingeket felül ingben alul gatyában.

Senki nem tudja mi lesz és milyen lesz.

De a Vasjankó csoporttal kapcsolatban a lehetőség az, hogy SZEMÉLYES legyen.

“Arra jutottam, hogy két ember között egy intim beszélgetés az, amikor olyan dolgokról beszélünk, amit csak én tudok mondani csak neked és csak te tudsz mondani csak nekem. Ez igazán személyes, intim. Amit én bárkinek el tudok mondani, az nem intim. Amit bárki mondhat nekem az sem intim. Tehát, mondjuk, sportról, politikáról vagy munkáról beszélgetni nem intim. De hogyan tudunk eljutni az intimitáshoz? Mi az, amit csak én tudok mondani neked? Hát az muszáj, hogy az én élményem legyen! Arról kell beszélni mi a személyes élményem, mert azt csak én tudom mondani. Senki más nem tudja. Sohasem tudta és sohasem fogja tudni senki - mi az élményem azt csak én tudom.”

/Feldmár András/

A Vasjankó nem csak egy férfi csoport, hanem egy közösség lehetősége.

Ha a csoport “történelmére” tekintünk vissza látható, ahogy a kezdeti gyenge lábak megerősödtek és férfiak egy csoportja talált itt olyan közeget, ahol bátran és szívesen hallatja a hangját és hallgatja meg a többiekét.

Egész biztosan bátorság kell egy zárt csoporthoz való elköteleződéshez, viszont ez az a közeg, ahol már nem csak ismerkedünk, hanem őszintén meg merjük mutatni magunkat: nehézségeinket és örömeinket egyaránt.

Tóth László, mentálhigiénés szakember. Az általa összehívott csoportokat nem vezeti, nem használ módszereket, nem dolgozik manuálokkal. A csoportnak nincs általa meghatározott célja és nem lehet sikeres, vagy sikertelen. A hatalmat a résztvevők kezébe adja, hogy küzdjenek magukért, a saját megfogalmazott céljaikért - azért, hogy jól érezzék magukat és számukra értékes legyen az együtt töltött idő.

4 alkalmas zárt csoport időpontjai:

2020. szeptember 9., október 14., november 11., december 9.

A csoport díja: 29.000 Ft

Jelentkezés: https://forms.gle/HFbTZFLprdnzFV8LA

"mi férfiak férfiak maradjunk
s nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb..."
József Attila: Thomas Mann üdvözlése

További aktualitások:

További aktualitások »

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: