Vasjankó Hybrid - csoport férfiaknak

2020. december 29.

A kérdés továbbra is a személyesség. Ez van kihívás elé állítva ezekben a nehéz időkben. Online meeting, home office, maszk, nincs kézfogás, másfél méter - sok mindentől meg vagyunk fosztva, ami a mindennapjaink része volt.

2021 I. félévében azzal a reménységgel folytatódik a Vasjankó csoport, hogy 1-2 hónap online jelenlét után mihamarabb ismét élőre válthatunk.Újra találkozhatunk. Újra egymás szemébe nézhetünk.

“Arra jutottam, hogy két ember között egy intim beszélgetés az, amikor olyan dolgokról beszélünk, amit csak én tudok mondani csak neked és csak te tudsz mondani csak nekem. Ez igazán személyes, intim. Amit én bárkinek el tudok mondani, az nem intim. Amit bárki mondhat nekem az sem intim. Tehát, mondjuk, sportról, politikáról vagy munkáról beszélgetni nem intim. De hogyan tudunk eljutni az intimitáshoz? Mi az, amit csak én tudok mondani neked? Hát az muszáj, hogy az én élményem legyen! Arról kell beszélni mi a személyes élményem, mert azt csak én tudom mondani. Senki más nem tudja. Sohasem tudta és sohasem fogja tudni senki - mi az élményem azt csak én tudom.”

/FA/

Ezen mérjük a csoport személyességét.

A Vasjankó nem csak egy férfi csoport, hanem egy közösség lehetősége.

Ha a csoport “történelmére” tekintünk vissza látható, ahogy a kezdeti gyenge lábak megerősödtek és férfiak egy csoportja talált itt olyan közeget, ahol bátran és szívesen hallatja a hangját és hallgatja meg a többiekét.

Egész biztosan bátorság kell egy zárt csoporthoz való elköteleződéshez, viszont ez az a közeg, ahol már nem csak ismerkedünk, hanem őszintén meg merjük mutatni magunkat: nehézségeinket és örömeinket egyaránt.

Tóth László, mentálhigiénés szakember. Az általa összehívott csoportokat nem vezeti, nem használ módszereket, nem dolgozik manuálokkal. A csoportnak nincs általa meghatározott célja és nem lehet sikeres, vagy sikertelen. A hatalmat a résztvevők kezébe adja, hogy küzdjenek magukért, a saját megfogalmazott céljaikért - azért, hogy jól érezzék magukat és számukra értékes legyen az együtt töltött idő.

A 2021. I. féléves Vasjankó időpontjai:

online: január 20., február 17.,

élő: március 17., április 21., május 19., június 16.

-

Időtartam: 3 óra, 18-21 óra között

A csoport díja: 43.500 Ft

Jelentkezés: https://forms.gle/HFbTZFLprdnzFV8LA

További aktualitások:

További aktualitások »

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: