Kamasz támasz

Minden család életében vannak nehéz időszakok. Ha a családra nehezedő nyomás megnő, akkor általában az ún. “leggyengébb láncszem” látja kárát. Ez legtöbbször a gyerek, a kamasz, a fiatal. Belegondolva: egyébként is elég nehéz az élete, hiszen értelmileg megérett arra, hogy felfogja mennyire kaotikus a világ, mennyire nem egyértelműek az emberi kapcsolatok, mennyire veszélyes élni. A feszültségek sokszor furcsa, nemegyszer bántó viselkedésformákban öltenek testet, így sülnek ki. Ezzel fejezi ki a tini, hogy szerinte a helyzet egy fokkal rosszabb, mint ahogy azt gyermekként gondolta.
Szerintem ezzel nem is lehet vitatkozni...

Ezt a kort jobbára csak túlélni lehet és sokszor elkél egy barát az úton, aki csak annyit tud legalább, hogy - bár lehet nem úgy néz ki - de azért minden rendben van. Rendben van a feszültség, a félelem és az is, ha az ember megijed amikor dörög és villámlik.

Magam is problémás kamasz voltam - majd hivatásszerűen is problémákkal küzdő, drogfüggő kamaszokkal dolgoztam, nehéz helyzetben levő családokkal töltöttem időt.

Keress bizalommal, ha úgy érzed neked, kamasz gyermekednek, vagy az egész családnak elkel a segítség, ha szükség van egy tapasztalt barát támogatására. Maximális diszkréciómról biztosítom az egész családot. Ha úgy ítéled meg szükséges, otthonotokban is felkereslek Benneteket.

Konzultációs óradíjam (50 perc) 17.000 Ft.
További részletekért érdeklődj e-mailben!


További szolgáltatások:

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: