Önismereti kirándulás

Ha elvesztetted az utad a BETONdzsungelben, meghívlak, gyere ki velem az ERDŐbe!

“Azért mentem ki az erdőre, mert nyíltan szemtől szembe akartam kerülni az élet alapvető tényeivel, s kitapasztalni, mit tanulhatok az élettől, nehogy majd halálom óráján döbbenjek rá, hogy nem is éltem. Nem akartam magamat áltatni, s olyasmit élni, ami nem élet, hiszen az élet oly drága kincs.”
H. D. Thoreau: Walden

Néha kell a kiszakadás, az elszakadás, amikor eltávolodunk attól a környezettől, amiben nap mint nap küzdünk a túlélésért. A betondzsungelben nem mindig egyértelmű ki a barát, ki az ellenség, ki az, akinek hátat lehet fordítani és ki az, akinek nem.

Hiszek abban, hogy a természetben eltöltött idő nem eltékozolt idő. A szabadban töltött idő közben csökken a stressz szinted, kevesebbet örlődsz, növekszik a kreativitásod. Egyedül is menj bátran, de ha közben szeretnél valakivel mélyen beszélgetni, szívesen elkísérlek. A problémák máshogy nyílnak ki, más megvilágításba merülnek, ha a megszokottól eltérő környezetben foglalkozunk velük.

Néhány órás kirándulástól kezdve a több napos túrákig is a társad leszek. Keress bátran!
Lehet nincs gyakorlatod a kirándulásban, az erdőjárásban, de bíztatlak, gyakorold a bátorságot! Gyere fedezzük fel együtt mi van kint és nézzünk rá közösen mi van bent!

Az Önismereti kirándulás jellemzően egy egész napos, 6-8 órás túrát, sétát foglal magában (időjárás és nehézségi szint függvényében). Ekkor a fókuszban az a probléma van, amit hozol - erről szól a napunk. Nagyon sok minden belefér egy ilyen hosszú beszélgetésbe. Nyilván csendek is vannak, amikor rendezzük sorainkat, gondolatainkat, de alapjában véve ez egy túra közbeni konzultáció. A csomag része egy megelőző beszélgetés, amikor megismerkedünk egymással és a jelenlegi élethelyzeteddel, megbeszéljük hova menjünk, stb. - valamint a túra után 7-14 nappal egy záró beszélgetés, amikor arról tudunk beszélgetni, hogy hogyan csengett le benned az egész, amik köztünk elhagzottak milyen további gondoltatokat indítottak el benned.

Neked milyen volt?
"Miért volt nagyon építő és szeretetteljes nekem az Önismereti Kirándulás? Lacival az első pillanattól őszinte kapcsolódás alakult ki közöttünk. Nekem nagyon felszabadító volt, hogy nem egy szobában beszélgettünk, hanem kimentünk a természetbe, és sétáltunk egy jó nagyot (17 km-t). Először én meséltem, majd ő adott nagyon sok visszajelzést, de sokszor nem azonnal, hanem akár 1-2 óra múlva, visszatérve a témára és éppen akkor és úgy, hogy mélyen megérintsen. Közösen eltöltött fél napunk végére néhány dolgot teljesen új fényben láttam, letisztultan."
Paór Ancsi

"Nem először kirándultam Lacival. Kirándulásnak hívom, valójában egy nagyon intenzív együttlét.
Aki már sportolt valaha, tudja, hogy a mozgás önmagában is felszabadító erejű. Az ember ilyenkor könnyebben kimondja a benne lévő gondolatokat, és ha ezt egy mentálhigiénés szakember jelenlétében teszi, olyan beszélgetés alakulhat ki, amely eljut a legmélyebb fájó pontokig. Az ember észre sem veszi, hogy eltelt az idő, és megcsinált egy 20 km-es túrát hegyen-völgyön át. Mert nem is ez a lényeg. A földrajzi utazás csak a szimbóluma a lelki hegy-völgy járásnak.
Az Önismereti Kirándulás végén érzett testi fáradtság és lelki könnyebbség olyan impulzust tud adni a megoldandó feladatodhoz, hogy biztosan előre jutsz benne.
Köszönöm Lacinak a lehetőséget!"
K. Tamás


A csomag díja 130.000 Ft + az utiköltségem a saját autómmal Budapestről a túra helyszínéig.

Ha az előkészítő beszélgetés után mégis úgy döntenél, hogy nem vágsz bele - úgy csak ennek az alkalomnak a díját kell kifizesd (17e Ft).

Írj a lap alján található üzenetküldő rendszeren keresztül és hamarosan válaszolok!

További szolgáltatások:

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: