Függő játszmák

A függőséget démonizálják, mintha az eredendően rossz lenne, miközben mindannyian nap mint nap élünk együtt ártalmatlan, sőt éltető függőségeinkkel. A valamitől való függés hétköznapi dolog és mindenki életében jelen van. Nem is zavar senkit, amíg a függő személy nem kezdi el zavarni környezetét, nem gázol át más embereken, hogy függősége tárgyához hozzájusson, vagy nem akar arra kényszeríteni másokat, hogy tehetetlenül végignézzék ahogy lassan végez magával.
Ha úgy érzed az, akit szeretsz bajban van, szenvedsz a tehetetlenségtől, keress bátran!

Ezen már túl vagy? Sok szerettedet megbántottad? Azt gondolod, olyankor nem te irányítasz? Lehet még nem vagy benne biztos, hogy a probléma komoly, de a környezeted jelzései elbizonytalanítanak, egyre nehezebben mondasz nemet a drogokra vagy az alkoholra?
Gyere beszélgessünk!

Azt vallom, hogy a függőség a személy nem megfelelő válasza a rossz fizikai vagy érzelmi környezetre. Mi lenne az adekvát válasz? - hogy megváltoztassa, jóvá, élvezhetővé, örömtelivé tegye az életét - olyanná, amiben jó jelen lenni és nem kell más tudatállapotokba menekülni.
Napi kapcsolatban vagyok olyanokkal, akik függőségükkel küzdenek. Tudom, hogy nem könnyű, de lehetséges!
Keress bizalommal!

Egyéni konzultációs óradíjam 15.000 Ft (50 perc).
Első alkalommal 2x50 percet kell együtt töltsünk, hogy jobban megismerkedjünk és elmélyüljünk a hozott élethelyzetben. Ezután hozhatunk döntést a hosszabb távú elköteleződés mellett.


További szolgáltatások:

Elérhetőségek

Írj üzenetet az alábbi mezőket kitöltve:

Kedves Laci!
A nevem
és az
e-mail címre várom válaszodat.
e-mail címre várom válaszodat.
Üzenet elküldése Sikeres küldés! Sajnos sikertelen

Elérhetőségeim:

  • 1085 Budapest, Rigó utca 6.
  • +36 (30) 955 8365
Partner: